Leave Your Message

Tagata Fa'atau Amerika Asiasi i Ligong Factory e Talanoaina Fa'atasiga Fa'apipi'i Eli

2024-08-13

img (2).png

Talu ai nei, na faʻafeiloaʻi ai e le Ligong Factory se vaega o tagata faʻatau taua mai le Iunaite Setete.

O le asiasiga na faʻamoemoe e faʻamalosia le galulue faʻatasi i le va o itu e lua i oloa e pei o pulverizers, hydraulic shears, ma isi mea faʻapipiʻi.

E le gata na maimoaina e le au faipisinisi a matou fale gaosi oloa ae sa auai foi i talanoaga loloto ma le matou au faʻapitoa.

I le taimi o le asiasiga, na faʻaalia e le au faʻatau le faʻafetai maualuga mo a matou masini gaosiga faʻapitoa ma le faʻatonutonuina o le lelei.

Matou te tuʻuina atu faʻamatalaga auiliili i le gaosiga o gaioiga ma tulaga faʻapitoa faʻapitoa o matou pulverizers ma hydraulic shears, faʻaalia ai lo latou lelei sili ona lelei i faʻaoga aoga.

Na fa'aalia fo'i e le matou 'au fa'atekinisi fa'agaioiga fa'agaioiga o nei masini ma fa'atalanoaina fesili fa'apitoa eseese na lāgā e tagata fa'atau.

O se taunuuga o lenei asiasiga, na maua ai e tagata Amerika se malamalamaga atoatoa i le malosi atoa o Ligong Factory ma faʻafetaiaʻia a matou oloa lelei ma gafatia auaunaga.

Na maua e itu e lua se maliliega i faamoemoega felagolagomai mo pulverizers, hydraulic shears, ma isi oloa faʻapipiʻi, ma faʻavae fuafuaga mo le galulue faʻatasi i le lumanaʻi.

Ligong Factory e faʻatauaina i taimi uma le faʻalauteleina o maketi faʻavaomalo ma ua tuuto atu i le tuʻuina atu o oloa ma auaunaga maualuga i tagata faʻatau i le lalolagi atoa.

O le asiasiga a le au faipisinisi Amerika e le gata na faataatia ai se faavae mautu mo le galulue faatasi i le lumanai ae na maua ai foi avanoa taua mo le faalauteleina atili o lo tatou auai i maketi faavaomalo.

Matou te talitonu e ala i le faʻalauteleina o le galulue faʻatasi ma tagata Amerika, Ligong Factory o le a ausia le manuia sili atu i le maketi o le lalolagi.

Matou te tulimatai atu e galulue faʻatasi ma le tele o tagata faʻatau faavaomalo e fausia se lumanaʻi manuia faʻatasi.

img (1).png