Leave Your Message

Ny utgivelse- Ligong hydraulisk vibrohammer og sidegrep vibrohammer

2024-01-03 13:58:54
Ligong selskapet har spesialisert seg på hydraulisk vibrohammer i mer enn 10 år og får mange gode tilbakemeldinger fra kunder angående disse produktene.

Våre fordeler:
Attraktiv pris
Høy effektivitet
Stabil kvalitet (18 måneders garanti)
Rask ledetid (7-10 dager)
Enkel installasjon (trenger bare én bryterrørledning)

Vår vibrohammer kan fungere med:
* forskjellige peler (diameter fra 150mm-600mm)
*ulike størrelser av U-formet stålspunt
*Z-formet stålspunt
*H-formet stålspunt

Når det gjelder vibrohammere, har vi den femte produktoppgraderingen, inkludert posisjonen til magnetventilen, forenklet tilkobling av oljerørslangene og produktets utseende.

Etter langsiktige tilbakemeldinger og forbedringsforslag fra kunder, har kvaliteten på dette produktet blitt veldig stabil, med betydelige innvirkningseffekter, noe som hjelper kundene effektivt å fullføre ulike typer påleprosjekter og krav. Har du lignende krav eller prosjekter, ta gjerne kontakt med oss, så gir vi deg en passende løsning og pris.

Vi er lydhøre og jobber aktivt med å lytte til hva våre kunder ønsker. Vi spør til vi har forstått, og vi prøver å være tydelige i vår kommunikasjon.
I vårt daglige arbeid betyr dette at vi aktivt prøver å få tilbakemeldinger og forslag til forbedringer fra våre kunder, leverandører og ansatte.
Hvis noe kan gjøres enklere, er det vårt mål å gjøre det. Vi streber etter å gjøre våre produkter og arbeidsprosesser så enkle som mulig.

Vi bestreber oss på å korte ned responstiden i alle kundekontakter som utsendelse, teknisk support og service. Som organisasjon streber vi etter å ha et konkurransefortrinn gjennom rask læring.
I vårt daglige arbeid betyr dette at vi prøver å være tilgjengelige når kunden trenger oss og at vårt lager av reservedeler for å kunne sende nøkkelkomponenter på svært kort varsel.

Ny utgivelse- Ligong hydraulisk vibrohammer og sidegrep vibro hammer2c3rNy utgivelse- Ligong hydraulisk vibrohammer og sidegrep vibrohammer3jrs

Ny utgivelse- Ligong hydraulisk vibrohammer og sidegrep vibro hammerhvn

Hallo,

Hva kan jeg gjøre for deg ?

Hvis du har spørsmål, ta gjerne kontakt med oss, vi svarer tålmodig på spørsmålene dine.